Izgradnja, rekonstrukcija i sanacija krovova, rešenja kada krov prokišnjava

Izgradnja, rekonstrukcija i sanacija krovova

Kada pričamo o ovom delu posla svi dobro znamo koliko je važan dobar temelj za kuću, toliko je važan i dobro i kvalitetno urađen krov. Bilo da se radi o klasičnom, ravnom, krovu sa više strana, krovu sa badzama ili kupolama ili bilo kojoj vrsti ili izgledu krova na Vašem objektu, tu smo da Vam izađemo u susret.

Izrada krova na tek izgrađenom objektu, prepravljanje već postojećeg krova ili sanacija bilo kojeg dela krova ili krovista je takođe u opisu naseg posla.

Što se tiče materijala koje koristimo u izradi krova su uglavnom za krovnu konstrukciju betonske grede, dimenzije zavise od statičkog proračuna, drvene grede 10x12 i 12x14 ili metalne konstrukcije, OSB ploče, mineralna ili kamena vuna, paropropusne folije, podletve, letve.

Za krovni prekrivač je širok izbor. U zavisnosti od Vaše želje ili mogućnosti može da se koristi klasičan crep više modela i proizvođača, tegola, ondulina, lim kao imitacija crepa, klasičan lim bakarni, pocinkovani, plastificirani ili lim sa reflektujućim bojama, ili ako se radi o ravnom krovu postoji širok spektar hidroizolacionih i termo materijala.

Sanacija i opravka krovova - šta kada krov prokišnjava?

Kada je u pitanju sanacija već postojećeg krova, naš posao je da kvalitetno i efikasno odradimo taj deo posla. Uz naravno, čišćenje sveg šuta koji naši majstori u toku radova naprave. Bilo da je potrebno zameniti deo ili ceo krovni prekrivač, limene opšivke na krovu, ili po Vašoj želji iznova napraviti na drugačiji izgled već postojeći krov ni to nije problem za naš tim iskusnih majstora.

Vršimo izradu, opravku ili sanaciju svih delova krova ili krova u celini, kao i ostalih elemenata vezanih za krov. A to su: krovište - nosiva konstrukcija krova, sekundarni krov – daščana oplata + hidroizolacija ili samo hidroizolacija, podkonstrukcija ispod pokrova krova – letve ili štafne + letve, tj. neventilsana ili ventilisana podkonstrukcija pokrova, pokrov krova, krovna limarija – sklop odvodnje oborinskih voda, snegobrani, krovni prozori, dimnjaci i odzračne cijevi, gromobranska instalacija, nosači antena, električnih i drugih instalacija i tako dalje.

Izrada web sajta Mobilni telefoni MTS paketi Vodoinstalater Obrenovac

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac