Keramičarski radovi

Usluge keramičara

Keramičke pločice su nekada bile nužnost, a danas su stvar mode. Enterijer Vaše kuhinje ili kupatila ukrasice postavljanje plocica, njihove boje i dezeni izmeniće čitav ugodjaj boravka u njima. Trebalo bi da napravide izbor od širokog spektra boja i dezena, veličine i završne izrade, a onda posao preuzima stručan keramicar.

KERAMIČAR, STRUČNOST I UŠTEDA

Ljudi često žele da uštede plaćajući keramičara evro manje ili više. Pri tome nisu svesni toga koliko je važno da keramičar svoj posao obavi stručno i pedantno. Čak i pločice najboljeg kvaliteta mogu praviti problem prilikom postavljanja jer se jedna od druge razlikuju po milimetar. Stoga, postavljanje keramickih plocica mora biti izuzetno precizno urađeno.

POSTAVLJANJE PLOČICA

Lepljenje plocica može se vršiti malterom ili lepkom za pločice. Pre lepljenja pločica obavezno je potrebno sanirati zidove. Lepak za pločice mora biti odgovarajuće jačine, kako se pločice ne bi vremenom odlepljivale od zida.

Keramicarski radovi zahtevaju stručnost i preciznost koju vam mi nudimo. Naše keramicarske usluge su vrhunskog kvaliteta i na naše radove dajemo vam višegodišnju garanciju.

Postavljanje plocica se može vršiti direktno na zid, ali postoji mogućnosti i lepljenja plocica na plocice. Iskusni keramičar, znaće da vas posavetuje šta je u vašem slučaju bolje. Nije uvek bitna samo cena, važan je i kvalitet keramicarske usluge koji za tu cenu možete dobiti. Ne treba zaboraviti da se kod keramicarskih radova vide i najmanje greške, a njih je nakon obavljenih radova, gotovo nemoguće ispraviti.

Cene keramičarskih radova

KERAMIČARSKI RADOVI CENA

Cena radova zavisi od vrste pločica koje treba postaviti, materijala sa kojim se vrši lepljenje plocica, ali i vrste podloge na koju se izvrsiti postavljanje keramickih plocica . Naše usluge su dostupne vašem kućnom budžetu, a keramicarski radovi su vrhunskog kvaliteta. Postavljanje plocica cene.

LEPLJENJE KERAMICKIH PLOČICA

Lepljenje plocica u kupatilu može se izvoditi do plafona, ili niže (lepljenje podnih plocica), zavisno od vaše želje. Nakon lepljenja, fugovanje plocica vršimo materijalima otpornim na buđ, u boji koju vi izaberete. Lepljenje podnih plocica izvodimo precizno i brzo, a nakon naših radova, vaše kupatilo će postati omiljeni deo vašeg stana. Vesele i žive boje uneće radost u vaš dom i keramicarski radovi će se isplatiti.

KERAMIČARSKI RADOVI BEOGRAD

Izvodimo radove na čitavoj teritoriji Beograda, u vašem stanu, brzo, stručno i kvalitetno.

Izrada web sajta Mobilni telefoni MTS paketi Vodoinstalater Obrenovac

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac