GIPSARSKI RADOVI, SPUSTENI PLAFONI,PREGRADNI ZIDOVI, OBLAGANJE ZIDOVA,UNUTRASNJA DEKORACIJA,GIPLAFONI,S ,PREGRADNI ZIDOVI, SKRIVACI , SPUSTENI PLAFONI

Gipsarski radovi, pregradni zidovi i spušteni plafoni

Gipsarski radovi Beograd.
Gipsarski radovi Beograd.

Izrada potkrovlja sa CD/UD profilima

Iako na prvi pogled možda izgleda tako, uređenje potkrovlja i nije tako komplikovano ukoliko odaberete prave stručnjake. Naš tim čine profesionalci koji su godinama u ovom poslu i koji su se osposobili za sve vrste poslova vezanih za uređenje ovakvih prostorija. Na prvom mestu vršimo izolaciju i termoizolaciju potkrovlja. Takođe, ukoliko su Vam potrebni pregradni zidovi ili spušteni plafoni, ne brinite. Naš tim je specijalizovan i za takvu vrstu radova, a koristimo "Rigips" i "Knauf" ploče, kako bismo sve ideje naših klijenata doveli do savršenstva. Kada je u pitanju cena kompletnog uređenja potkrovlja i svih radova koji su neophodni da bi potkrovlje naših klijenata zaista bilo idealno, tek tu nemate nikakvog razloga za brigu, jer je cena naših radova najpristupačnija na tržištu.

Gipsarski radovi - Beko StyleGipsarski Radovi - Spušteni plafoniOglasi sa Kljucnim Recima GipsGalerija slika gipsanih radova - MojZID

Montaža

1. Izolovanje

Najjednostavnije se ugrađuju ploče mineralne vune koje širinom odgovaraju razmaku između rogova. Pritom je alu-folija šira od ploče mineralne vune pa se ojačani bočni krajevi zakivaju na rogove ili raspinjače ekserima sa širokom glavom. Ovi se preklopi mogu zakivati i mašinski, tapetarskom spajalicom. Razmak pričvršćenja je od 10 do 20 cm. Kaširana alu-folija je uvjek okrenuta prema grijanoj prostoriji. Skrojene izolacijske ploče ili rolne moraju biti oko 2 cm šire od razmaka rogova kako bi se dobro utisnule među rogove i raspinjače. Pritom alufolija mora dobro prijanjati na rogove i bočne zidove kako bi nastala nepropustljiva površina. Spojevi se osiguravaju samoljepljivom aluminijskom trakom i polietilenska (PE) folija mora osigurati nepropustljivost, kako para iz nastanjenog prostora ne bi prodrla u izolator. Rolne i ploče mineralne vune režu se nožem prema dimenzijama prostora u koji se utiskuju. Pri izgradnji trouglastih umetaka komadi se moraju sabiti za oko 10 mm što treba predvidjeti pri krojenju.

2. Potkonstrukcija

Kada su plafon i kosina krova potpuno izolovanih mineralnom vunom, preko svega se postavljaju CD-profili na razmaku od 50cm sa držačima promenljive širine (distanceri ili sidra). Između sloja nekaširane toplotne izolacije i Rigips ploča mora se postaviti parna brana, npr. PE-folija debljine 0,2 mm.

3. Oblaganje Rigips pločama

Na profile se pričvršćuju Rigips ploče sa vijcima za mašinsku ugradnju na razmaku od 17 cm. Prvo se oblaže plafon, a zatim kosine krova. Pri tome treba izbjegavati ukrštene spojeve. Poprečno sučeljavanje ploča mora se postaviti smaknuto, sa pomakom od jednog razmaka između profila. Pravougaono odrezane poprečne ivice Rigips ploča treba obraditi prije postavljanja. Za uredan spoj plafona i krova, ivice ploča se na pregibu površina moraju odrezati ukoso. Spojevi se prekrivaju staklenom bandaž trakom i gletuju masom za spojeve.

Termo i hidro izolacija

Ukoliko baš i nemate naročite ideje, već jednostavno želite da pristupite uređenju potkrovlja, pogledajte slike u galeriji na našem sajtu. Takođe, možete nam doneti i slike iz časopisa koje prikazuju potkrovlje koje je uređeno po Vašoj meri, a naš tim stručnjaka će prema tome dati svoje ideje kako da se to sprovede u delo, a u skladu sa tim i njihovu cenu.

Izolacija i termoizolacija potkrovlja su vrlo važni segmenti uređenja potkrovlja i njima je potrebno posvetiti najveću pažnju, a tek kasnije na red dolaze pregradni zidovi, spušteni plafoni i montiranje "Rigips", odnosno "Knauf" sistema, kao i ostale vrste radova poput suvog malterisanja i nanošenja obloga zidova na lepak i profile, a u zavisnosti od stanja samog potkrovlja. 
Zato je vrlo važno da klijent precizno odredi kako želi da izgleda njegovo potkrovlje nakon uređenja. Od zahteva klijenata, te materijala koji se koriste tokom uređenja, umnogome će zavisiti i cena radova.

Imajte na umu da prilikom određivanja položaja pregradnih zidova u potkrovlju, ne bi trebalo da se rukovodite nosećim zidovima na donjim etažama, jer ti pregradni zidovi uglavnom ne utiču na raspored zidova u potkrovlju. Zato je važno da nam iznesete svoje ideje o rasporedu prostorija u potkrovlju ili, pak pokažete slike kako bi one trebalo da izgledaju, kako bismo mogli da uradimo proračun broja pregradnih zidova, te razmotrimo da li su potrebni spušteni plafoni ili ćemo iskoristiti postojeće grede.

Uređenje potkrovlja

Takođe, ideje klijenata su za naš tim od velikog značaja, jer će na osnovu njih doneti odluku o neophodnim radovima vezanim za uređenje potkrovlja, te razmotriti u skladu sa klijentovim željama da li će biti potrebe da nanose obloge zidova na lepak i profile ili, pak samo suvo malterisanje, kao i koje radove je sve neophodno izvršiti da bi potkrovlje bilo upravo onako kako je klijent zamislio.

Kada su u pitanju termoizolacija potkrovlja, odnosno njegova izolacija uopšte imajte na umu da se koriste najsavremeniji i najbolji materijali, odnosno "Rigips" RFI ploče, čija je debljina 12,5 mm u skladu sa propisanim standardima i koje su vodootporne. Samim tim što za uređenje potkrovlja koristimo proverene materijale, poput " Rigips ", odnosno "Knauf" ploča mi našim klijentima garantujemo klvalitet i sigurnost, a zauzvrat dobijaju najpovoljniju cenu na tržištu. 
Spušteni plafoni su poseban segment kada su potkrovlja u pitanju.

Uređenje tavanskog prostora

Ukoliko klijent odluči da potkrovlje treba da ima izgled kao uobičajeni prostor za stanovanje, onda su spušteni plafoni odlična ideja. U ovom slučaju se takođe koriste " Rigips " ili " Knauf " ploče prema propisanim standardima, dok se izolacija potkrovlja, odnosno njegova termoizolacija vrši pomoću mineralne vune, koja dokazano nije toksična. Cena ovakvih usluga je takođe među najpovoljnijima na tržištu, a tačna cena će biti dostupna klijentima kada naš tim izradi projekat za uređenje potkrovlja prema njihovim idejama.

Uz sve navedeno, tim "KONSTRUKT GRADNJE" je tu za sva Vaša pitanja vezana za: uređenje potkrovlja, izolaciju, termoizolaciju potkrovlja, spuštene plafone, pregradne zidove,  obloge zidova na lepak i profile, suvo malterisanje i mnoge druge radove koji se sprovode u potkrovlju. Takođe, ukoliko Vas zanima zbog čega je dobro koristiti upravo "Rigips", odnosno "Knauf" sisteme rado ćemo Vam objasniti i navesti sve tehničke specifikacije ovih sistema. Naravno, ako Vas zanima cena radova u potkrovlju, kontaktirajte nas i izložite nam ideje o uređenju potkrovlja ili nam jednostavno pošaljite slike kako biste želeli da Vaše potkrovlje izgleda, a naš tim će u skladu sa radovima koje je neophodno izvršiti, poslati cenu, koja će gotovo sigurno biti najpovoljnija.

Sve vrste građevinskih radova u unutrašnjosti kuće, stana ili poslovnog prostora

Spušteni plafoni – Knauf - Rigips - Gips slike
Cena spustenih plafona Knauf, gips, Rigips slike
Cena spuštenih plafona Beograd, gips, Rigips, Knauf slike
Spusteni plafoni na metalnu konstrukciju sa izolacijom Beograd cena slike
Pregradni zidovi na metalnu konstrukciju Beograd slike
Cena pregradnih zidova na metalnu konstrukciju sa izolacijom i obostranim oblaganjem gips, Rigips, Knauf pločama slike
Pregradni zidovi na metalnu konstrukciju obostrana obloga sa mineralnom vunom Beograd cena zavisi od debljine zida slike
Obloga zida na metalnu kostrukciju gips, Rigips, Knauf pločama 12.5mm cena Beograd slike
Gips, Knauf, Rigips cene gipsane ploce 12.5 mm slike
Gipsane ploče 12.5mm vodootporne
Oblaganje zida na lepak suvo malterisanje sa gips, Rigips, Knauf pločama 12.5 mm cena 
Oblaganje zidova na lepak Beograd cena slike
Oblaganje kanalizacionih i ventilacionih cevi na metalnu konstrukciju gipsanim tablama, Rigips, Knauf 12.5mm cena Beograd slike
Skrivači svetala gips, Rigips, Knauf tablama 12.5 mm cena Beograd slike ideje
Gipsarski radovi cena Beograd slike katalog ideje idejni projekat
Oblaganje svih betonskih greda cena Beograd slike
Izvodimo sve vrste gipsarskih radova kao što su spušteni plafoni na metalnoj konstrukciji sa izolacijom pregradni zidovi na metalnoj konstrukciji sa rigips, gips tablama obostrano oblaganje zidova na metalnu konstrukciju kao i lepljenje tabli na zid – suvo malterisanje 
Svi gipsarski spojevi se obradjuju gips ispunom i bandaž trakom, priprema za gletovanje 
Cene gipsarskih radova Beograd slike ideja - dogovor

Izrada web sajta Mobilni telefoni MTS paketi Vodoinstalater Obrenovac

Developed by BizNet izrada sajta Designed by Poslovni imenik Obrenovac